image
Ri-Jo summerschool

Ri-Jo Summerschool

In samenwerking met Taylor made & Moeki

De afgelopen tijd is voor iedereen een rare periode geweest. Een periode van thuis zitten, werken, leren en dansen. Gelukkig start alles beetje bij beetje weer op, dansen wij momenteel buiten en mogen wij vanaf 1 juli weer binnen dansen. Vanaf 18 juli is het zomervakantie, dus gaat Ri-jo weer dicht……. of toch niet?
Nee! Ri-Jo danst door!
Omdat deze zomer anders is dan normaal, pakken wij het ook anders aan. In samenwerking met Moeki en Taylor Made, organiseren wij een Ri-Jo summerschool voor Theater & Dans waarin zelfontplooiing, ontwikkeling en plezier centraal staat.

Theater

Dansen doen we al bij Ri-jo, maar tijdens de summer school komt daar een kunstvorm bij, namelijk: Theater. In samenwerking met Taylor Made en Moeki, zullen wij spel (acteren) en zang integreren in ons aanbod. Dit betekent dat de kinderen niet alleen dansles krijgen, maar ook drama en zangles.

Wat gaan we doen?

We zullen zes weken lang, elke dinsdag lesgeven, van 21 juli t/m 25 augustus. Het is niet erg als ze 1 week missen i.v.m vakantie. De lessen duren twee uur per leeftijdsgroep de kleuters 1,5 uur. In de lessen werken wij naar een eindpresentatie toe die in week zes wordt uitgevoerd voor publiek. Kosten zijn € 99,- per kind. (incl. drankje en snackje)

voor wie?

Voor iedereen! Je kan je aanmelden door het inschrijfformulier hieronder in te vullen. Wil je een vriend of vriendin meenemen die geen lid is van Ri-jo? Dat kan, want Summerschool is voor iedereen!

Speerpunten

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Ontwikkeling van talent/vaardigheden
 • Toegang tot kunst laagdrempelig maken
 • Liefde & plezier

 • Taylor Made

  Taylor Made is het theater collectief van Brandon Taylor & Liam Noordzij. In de afgelopen 2 jaar hebben de producties van Taylor Made zich enorm ontwikkeld en deze ontwikkeling willen wij nu graag overbrengen. Het belang van culturele maar ook zeker persoonlijke talentontwikkeling is iets waar wij voor staan en daarbij altijd blijven denken in mogelijkheden. Wij hebben een enorme ambitie om zo veel mogelijk mensen te bereiken.
  Met al twee shows die al op de planken te zien zijn: Pijn, humor & de rest en Het kan nooit een X normaal, zijn we hard op weg. Wij hebben ook een nieuwe theaterproductie; Ook al zijn we anders… die gespeeld gaat worden door jongeren, ook dit is in samenwerking met Ri-Jo.

  Moeki

  Moeki voor moeder en kind is het bedrijf van dansdocente Carla de Pijper. Moeki richt zich op het jonge kind. Ook hier staat ontwikkeling en plezier centraal op gepast niveau. Moeki verbreedt, door kinderen te laten ervaren, de belevingswereld van het kind. Dit doen we door het kind zich bewust te laten maken van zijn/haar gevoel, lichaam en omgeving. Het kind maakt op spelenderwijs contact met zichzelf en omgeving. Wij hebben aandacht voor het kind en zien meer dan alleen gedrag. Door middel van dans, theater en muziek, prikkelen wij het talent, de creatieve- en persoonlijke ontwikkeling van het kind.

  Tijden

  De groepen zijn ingedeeld naar basisschoolgroepen of voortgezet onderwijs.
  Groep 1-2 om 15:00 - 16:30 uur
  Groep 3-4-5 om 16:30 - 18:30 uur
  Groep 6-7-8 om 16:30 - 18:30 uur
  V.o. 1-2 om 19:00 - 21:00 uur
  V.o. 3+ om 19:00 - 21:00 uur


  AANMELDEN


  Nieuws in Ri-Jo

  news2

  2024

  Theaterklas

  news2
  16
  juni

  Theater 16 Juni 2024
  Ri-Jo & "Theater de Stoep"