image
Volg een gratis proefles

Algemene Dansvorming bij Ri-Jo

Dansplezier voor de kleintjes

Algemene dansvorming / dansexpressie is voor jongens en meisjes van groep 1 t/m 4 van de basisschool.

Dans, expressie, muziek, fantasie en plezier zijn de sleutelwoorden voor deze lessen! We brengen een fantasievol verhaal tot leven met de creativiteit en denkwereld van kinderen. Er wordt gewerkt aan lichaamshouding, coördinatie, motoriek en ontwikkeling van het ritmegevoel. Door zichzelf open te stellen en zoveel mogelijk te laten zien wordt er gewerkt aan het krijgen van meer zelfvertrouwen. Fantasie en inbeeldingsvermogen worden gestimuleerd en de ontwikkeling van het kind staat centraal. We dansen op verschillende muziekstijlen, denk aan musical-, film-, klassieke- of wereldmuziek. De lessen zijn een goede voorbereiding op klassiek ballet, moderne dans en urban jazz.

Corona Update

    De regels voor binnen
    Voor de alle leeftijden geldt dat zij normaal danscontact mogen hebben. Tijdens het dansen hoeft er geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Ouder(s) en verzorger(s) dienen bij brengen en halen wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Lesrooster ADV

De groepen worden ingedeeld naar basisschoolgroepen.

  • Donderdag groep 1-2 van 16:30 - 17:15 uur.
  • Donderdag groep 3-4 van 17:15 - 18:15 uur.


Proefles

Uw kind is altijd van harte welkom om een proefles te volgen. Tijdens alle schoolvakanties is de dansschool gesloten en zijn er geen danslessen. U kunt uw kind aanmelden via Ri-Jo WhatsApp (https://wa.me/message/ALEVEKUSWBOJM). Meldt u zich bij binnenkomst bij de receptie of docent(e).

Prijzen 2022

De betalingen geschieden uit veiligheidsoverwegingen per automatische incasso.
1) Maandcontributie bedraagt € 29,50 per kind.
2) Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt € 10,-.
3) Voor de verplichte Membership Card vragen wij een borgbedrag van € 10,- per cursist. Als u besluit te stoppen, kunt u de Card inleveren. U krijgt dan het borgbedrag terug.

Formulieren

- Inschrijfformulier
- Wijziging of opzegging
Beeindiging van het abonnement gaat alleen via het opzegformulier. Opzeggingen via de e-mail worden niet in behandeling genomen. Indien u voor de 20e van de maand de opzegging bij ons inlevert, is de uitschrijving direct de volgende maand.


Kijk ook eens bij

12
juni

Theater 12 juni 2022

Ri-Jo & "Theater de Stoep"

Video impressie ADV

Meer video's, bekijk het video-kanaal kids

Alle rechten voorbehouden © Dansacademie Ri-Jo 1986 - 2022. Gemaakt door Designing is Art