image
Volg een gratis proefles

Peuterdans bij Ri-Jo

Voor de allerkleinsten

Zingen, dansen, klappen, spelen en ook de knuffelbeer is welkom! Dansacademie Ri-Jo heeft een cursus peuterdans voor ouder en kind. Op dinsdagochtend kunnen deelnemers van 10:00 tot 10:45 uur vrijblijvend kennismaken d.m.v. een proefles. Kom langs en doe mee!

De lessen worden in samenwerking met ‘Moeki’ gegeven, docente Carla de Pijper-Bezuijen begeleidt de ouders en kinderen tijdens deze unieke en muzikale reis.

Leeftijd 2 tot 4 jaar

De cursus is voor ouders met kinderen van 2 tot 4 jaar.
Het toegestaan dat indien moeder niet kan ook eens vader of opa/oma met het kind komt dansen, geen enkel probleem. Naast de motorieke en muzikale vooruitgang, draagt de peuterdans ook bij aan de taalontwikkeling, de fantasie van de peuter en de omgang met andere kinderen. Kortom: de cursus heeft een positieve invloed op het welzijn van het kind en de band met zijn of haar ouder!

Corona Update

De regels voor binnen
Voor de alle leeftijden geldt dat zij normaal danscontact mogen hebben. Tijdens het dansen hoeft er geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.

Lesrooster Peuterdans

  • Dinsdagochtend 10:00 - 10:45 uur

Proefles

U en uw peuter zijn altijd van harte welkom om een proefles te volgen. Tijdens alle schoolvakanties is de dansschool gesloten en zijn er geen danslessen. U kunt uw kind aanmelden via Ri-Jo WhatsApp (https://wa.me/message/ALEVEKUSWBOJM). Meldt u zich bij binnenkomst bij de receptie of docent(e).

Prijzen vanaf 1 januari 2021

De betalingen geschieden uit veiligheidsoverwegingen per automatische incasso.
1) Maandcontributie bedraagt € 29,95 per koppel (ouder & kind).
2) Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt € 10,-.
3) Voor de verplichte Membership Card vragen wij een borgbedrag van € 10,- per cursist. Als u besluit te stoppen, kunt u de Card inleveren. U krijgt dan het borgbedrag terug.

Formulieren

- Inschrijfformulier
- Wijziging of opzegging
Indien u wilt stoppen, gaat dat alleen via het opzegformulier. Opzeggingen via de e-mail worden niet in behandeling genomen. Indien u voor de 20e van de maand de opzegging bij ons inlevert is de uitschrijving direct al de volgende maand.


Kijk ook eens bij

12
juni

Theater 12 juni 2022

Ri-Jo & "Theater de Stoep"

Video impressie ADV

Meer video's, bekijk het video-kanaal kids

Alle rechten voorbehouden © Dansacademie Ri-Jo 1986 - 2022. Gemaakt door Designing is Art