image

Theaterklas bij Ri-Jo

Bij Ri-Jo Theaterklas maak je kennis met theater. De jongeren gaan aan de slag met drama, dans, zang, performance en schrijven. We gaan werken aan verschillende vormen van theater om zo je skills te verbeteren! In een project van 8 maanden wordt er toegewerkt naar een theatervoorstelling.

4 Groepen

De groepen zijn verdeeld in basisschoolgroepen en voortgezet onderwijsgroepen. Elke dinsdag wordt er een uur gewerkt om jezelf te verbeteren in je acteer en maak skills. Binnen het thema gaan we aan de slag met het neerzetten van een toffe voorstelling, waar iedereen zijn bijdrage aan levert.

Dinsdag

15:00 - 16:00 uur Groep 7-8
16:00 - 17:00 uur Voortgezet Onderwijs 1-3
17:00 - 18:00 uur Voortgezet Onderwijs 4+


Binnen de spellessen ga je aan het werk met (groeps) improvisatie, acteren met tekst, personages, rolverdieping en het spelen van scenes. Door samen te werken groeien we als groep naar elkaar toe en helpen we elkaar het beste uit jezelf te halen! Theater is meer dan alleen leren acteren; je gaat ook aan de slag met schrijven, performance, bewegen, zingen en theatermaken. Daarom komen er af en toe ook gastdocenten langs! En... je hoeft zeker niet goed te kunnen zingen of dansen, maar wel plezier hebben om dingen te onderzoeken en uit te proberen. Het is voor zowel ervaren als beginners, iedereen kan instappen.

De thema's zijn verschillend

  • We gaan werken aan verschillende skills:
  • Zelfvertrouwen
  • Communiceren & samenwerken
  • Show & Performance
  • Zang & Dans
  • Acteren
  • Improviseren

AANMELDEN PROEFLES VIA WHATSAPP

Proefles

Uw kind is altijd van harte welkom om een proefles te volgen. Tijdens alle schoolvakanties is de dansschool gesloten en zijn er geen danslessen. Meldt u zich bij binnenkomst bij de receptie of docent(e).


Prijzen

Maandcontributies alle dansstijlen kids en jeugd;
1 keer per week € 33,95 per kind.
2 keer per week € 49,95 per kind.
3 keer per week € 59,95 per kind.
Onbeperkt € 69,95 per kind.
Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt € 10,-.
Voor de verplichte Membership Card vragen wij een borgbedrag van € 10,- per cursist. Als u besluit te stoppen, kunt u de Card inleveren. U krijgt dan het borgbedrag terug.

Online Inschrijven

Definitief Inschrijven na proefles

Nieuws in Ri-Jo

news2

2024

Theaterklas

news2
16
juni

Theater 16 Juni 2024
Ri-Jo & "Theater de Stoep"