image

Coronavirus (update 21-06-2021)

Update met betrekking tot het theater. Helaas worden er nog steeds veel evenementen uitgesteld of zelfs helemaal afgelast vanwege het coronavirus. Zo nu ook weer onze theatershow Africa. Met vreselijk veel pijn in ons hart maar het is niet verantwoord om deze door te laten gaan op 20 juni 2021. Het theater gaat WEL DOOR en zal worden VERSCHOVEN naar 12 juni 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig! We gaan er alsnog een geweldige show van maken. Zodra er meer info is kom, laten wij dit jullie weten.

Bewonder uw kind in het theater!

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR U.
Zondag 12 juni 2022 is de grote theaterdag! De dag waar alle dansers van groot tot klein naar uitkijken!! Alle deelnemende dansers moeten zaterdag om 9:30 uur bij het theater de Stoep aanwezig zijn.
Alle kinderen doen aan beide shows mee (peuters alleen de 1e show). Wij gaan ervan uit dat alle kinderen meedoen, mocht dit niet het geval zijn om welke reden dan ook, meldt dan uw zoon of dochter af via theater@ri-jo.nl

LOCATIE: THEATER DE STOEP
Theaterplein 1, 3201 DH Spijkenisse

TIJDEN SHOW
- SHOW 1. Zaal open 12:15 uur. Start voorstelling 12:45 – einde +/- 14:45 uur.
- SHOW 2. Zaal open 15:15 uur. Start voorstelling 15:45 – einde +/- 17:45 uur.

TICKETVERKOOP
Er zijn nog tickets voor de eerste show.
Tickets zijn € 15,- per stuk. Incl. pauze drankje, garderobe en downloadlink voor de filmopname van de show.

ROLSTOELPLAATSEN
Theater de Stoep is toegankelijk voor mindervaliden. Indien u gebruik maakt van een rolstoel verzoeken wij u dit te melden bij de verkoop, zodat wij een plaats voor u kunnen vrijmaken (beperkte plaatsen). Naast iedere rolstoelplaats is er plaats voor 1 begeleider. In de grote zaal bevinden de rolstoelplaatsen zich op rij 10, dit is het niveau waarop de bezoekers de theaterzaal binnenkomen.

Het thema is Africa & deze groepen zie je in het theater;

Nieuws in Ri-Jo

news2
26
nov

Oranje Avond Koop Tickets

news2
12
juni

Theater 12 juni 2022
Ri-Jo & "Theater de Stoep"

news2
26
nov

Oranje Avond Koop Tickets

news1

Nieuwe les Hip Hop

Maandag, leeftijd 7 t/m 9 jaar. Meer info....