image

Theater Update 19-5-2022

Ons jaarlijkse theatershow komt nu echt dichterbij! De afgelopen weken stonden in het teken van het ruilen van de oude theatertickets voor nieuwe tickets. Iedereen heeft inmiddels voldoende mogelijkheid gehad dit te doen.

LET OP! OUDE TICKETS (2020) ZIJN NIET MEER GELDIG.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR U.
Zondag 12 juni is de grote theaterdag! Alle deelnemende dansers moeten zondag om 9:30 uur bij theater de Stoep aanwezig zijn. Zij worden in de foyer opgevangen door hulpouders. Zorg dat uw kind op tijd aanwezig is! Er zijn 2 shows. Alle dansers doen aan beide shows mee (peuters alleen de 1e show). Wij gaan ervan uit dat ieder kind mee doet, mocht dit niet het geval zijn om welke reden dan ook, meld hem of haar dan af via Ri-Jo WhatsApp (https://wa.me/message/ALEVEKUSWBOJM).

LOCATIE: THEATER DE STOEP
Theaterplein 1, 3201 DH Spijkenisse

TIJDEN SHOW
- SHOW 1. Zaal open 12:15 uur. Start voorstelling 12:45 – einde +/- 14:45 uur.
- SHOW 2. Zaal open 15:15 uur. Start voorstelling 15:45 – einde +/- 17:45 uur.

TICKETS Tickets zijn € 15,- per stuk inclusief drankje in de pauze, garderobe en downloadlink voor de filmopname van de show. Voor vragen over de tickets kunt u bellen met 06 30878192

    VERKOOP TICKETS OP LOCATIE RI-JO
    U kunt deze afnemen ma t/m do van 16:00 – 21:00 uur

GENERALE REPETITIE
Op zaterdag 11 juni hebben we een generale repetitie, uw kind hoeft dan maar een klein gedeelte van de dag aanwezig te zijn. De generale repetitie wordt in onze dansschool gehouden. Zie schema.

ROLSTOELPLAATSEN
Theater de Stoep is toegankelijk voor mindervaliden. Indien u gebruik maakt van een rolstoel verzoeken wij u dit te melden bij de verkoop, zodat wij een plaats voor u kunnen vrijmaken (beperkte plaatsen). Naast iedere rolstoelplaats is er plaats voor 1 begeleider. In de grote zaal bevinden de rolstoelplaatsen zich op rij 10, dit is het niveau waarop de bezoekers de theaterzaal binnenkomen.

LAATKOMERS (BEZOEKERS BIJ HET THEATER)
Zorg dat u op tijd in het theater aanwezig bent. Laatkomers kunnen na aanvang van de show geen plaats meer nemen in de zaal. Het niet tijdig aanwezig zijn, ongeacht de reden, is geen grond voor restitutie van het toegangsgeld.

ZITPLAATSEN
Iedere bezoeker heeft recht op een zitplaats op vertoon van het entreebewijs. Kleine kinderen/baby’s mogen niet op schoot (op last van de brandweer). Kinderen moeten dus een eigen zitplaats/entreebewijs hebben.

PARKEREN
In de directe nabijheid van het theater en rondom het winkelcentrum van Spijkenisse is voldoende parkeergelegenheid. Tegenover het theater bevindt zich de Theater Parkeergarage. Adres van de garage: Gorsstraat 22. De Theatergarage is 24 uur per dag geopend. In de garage zijn speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden in de nabijheid van de lift en uitgang van de garage. Parkeertarieven; U betaalt (€ 1,- per uur) met een starttarief van € 1,- voor het eerste uur.

BEELD EN GELUIDSOPNAME
Het is niet toegestaan te fotograferen, geluid- en/of beeldopnamen te maken. De gehele show zal worden opgenomen. U kunt de opname van de show downloaden. Deze link wordt enkele dagen na de show gratis naar u verzonden.

GARDEROBE
Vanwege veiligheid en om vluchtwegen vrij te houden is het op last van de brandweer niet toegestaan uw jas en/of grote tas mee de zaal in te nemen. De garderobe is gratis en heeft toezicht.

Het thema is Africa & deze groepen zie je in het theater;

Nieuws in Ri-Jo

news2
8
mrt

Theaterklas 8 maart

news2
12
juni

Theater 12 juni 2022
Ri-Jo & "Theater de Stoep"