image image image image
Uitgeroepen tot beste trouwlocatie!

Welkom in onze Trouwlocatie

Ri-Jo is een officiële trouwlocatie van de gemeente Hellevoetsluis geworden, zo heeft u alles onder één dak! Van jA tot Z.

Een trouw- of feestlocatie buiten of binnen?
Een van de belangrijkste onderdelen van jullie trouwdag is het avondfeest. Dit moet swingend en knallend zijn, een feest waar jullie gasten het nog lang over hebben!. Een perfecte optie hiervoor is het avondfeest binnen te vieren. Bij veel unieke trouwlocaties wordt de mogelijkheid geboden om buiten (tuin of strand) het avondfeest te vieren. Dit zorgt voor verspreiding van jullie gasten, de helft staat buiten en de andere helft binnen, zo is de dansvloer altijd minder bezet en kan het lastiger zijn het feest naar de top te brengen. Bij grote aantallen zal dit geen probleem zijn maar hebben jullie minder gasten dan kan het een nadelig effect hebben op het feest..

En bij slecht weer… In Nederland is het helaas zo dat er onvoldoende garantie is voor mooi weer. Let er dus goed op wat de gevolgen zijn van een buitenlocatie bij slecht weer. Is er de mogelijkheid om bij slecht weer zelfs nog op het laatste moment naar binnen uit te wijken?

Bij Ri-Jo is het altijd de juiste temperatuur en zorgen onze sfeervolle zalen voor een top feest. Trouwen jullie in de zomer, en is buiten wel een wens? Denk dan eens aan een combinatie. Trouwen, bruidstaart en dineren op een buitenlocatie en daarna met de dag- en avondgasten naar Partycenter Ri-Jo. Een voordeel is dat jullie gasten na het eten even de benen kunnen strekken en er daarna flink tegenaan kunnen op de vloer!

Bekijk hieronder de verschilende mogelijkheden bij Ri-Jo..!

col-xs-12