image
Jullie ceremonie naar eigen wens!

Ri-Jo, officiële trouwlocatie in Hellevoetsluis

Trouwen in Ri-Jo Hellevoetsluis.

Ri-Jo is een officiële trouwlocatie van de gemeente Hellevoetsluis geworden, zo heeft u alles onder één dak! Van jA tot Z.
De tarieven voor een huwelijksvoltrekking op locatie, niet zijnde het gemeentehuis, zijn te vinden bij het gemeentehuis in de woonplaats.

De huwelijksvoltrekking in Ri-Jo kunnen wij verzorgen in ieder gewenste sfeer en opstelling (diverse opties mogelijk, prijzen op aanvraag en afhankelijk van uw wensen). Na de huwelijksvoltrekking is er de mogelijkheid voor bijvoorbeeld; bruidstaart en een toost en/of een diner met aansluitend een geweldige feestavond. Onze partymanager zal deze feestelijke hoogtepunten begeleiden met uiterste zorg voor uw persoonlijke wensen.


Wie gaat jullie trouwen? Wie is de BABS?

Een BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) is niet werkzaam bij de gemeente als ambtenaar, maar kan wel aangesteld worden om voor één dag een huwelijk te sluiten. Hij/Zij krijgt de bevoegdheid van de gemeente om jullie te trouwen. In principe kunt u dus iedereen uit uw vrienden- of familiekring vragen om jullie BABS te zijn. Tegenwoordig bieden bekende Nederlanders zich ook steeds vaker aan om bruidsparen te trouwen.
U kunt ook kiezen voor een zelfstandig (of freelance) trouwambtenaar, hij/zij is bij één gemeente BABS, maar kan wel voor een dag bij een andere gemeente benoemd worden om bruidsparen te trouwen. Het voordeel hiervan is dat hij/zij gespecialiseerd is in het schrijven en voordragen van persoonlijke toespraak. Voor deze toespraak gaan ze vooraf uitgebreid met jullie in gesprek.

Let op!
Voor een rechtsgeldig huwelijk, moet de gemeente (Hellevoetsluis) wel toestemming geven voor de door jullie gekozen BABS.

Alle rechten voorbehouden © Dansacademie Ri-Jo 1986 - 2024. Gemaakt door Designing is Art