image
Wat vonden onze Feestgangers

Reviews

Kraamzorg de Eilanden

Geslaagde feestavond gehad met de PeeVee van Kraamzorg de Eilanden! Bedankt voor de goede zorgen!
Kraamzorg de Eilanden


Joke van Etten - Govers

Zaterdag 14 maart 2015 hebben wij ons 40-jarig huwelijksfeest gevierd bij RiJo. Wij kijken met veel plezier terug op een leuke, gezellige en prima verzorgde avond in een heel sfeervol ingerichte zaal op een goede locatie. Complimenten voor Danny, Chiara en het personeel die gezorgd hebben dat wij deze avond niet snel zullen vergeten.
Joke van Etten - Govers


Wim En Nathalie van Schelt

Super locatie voor feesten. Ook de danslessen zijn van hoog niveau! Mooie zalen en top personeel. Ga zo door!
Wim En Nathalie van Schelt


Henk de Vries

Ons feestje op zaterdag 24 september j.l in Partycentrum Ri-Jo te Hellevoetsluis was alles wat je er van kon verwachten.Lokatie aan de Kanaalweg Oostzijde te Hellevoetsluis is: subliem. Gastheer en gastvrouw: uitmuntend. Bediening: excellent. Muziek van:kontiki-sixtiesband was geheel in onze stijl. De gastheer en gastvrouw hebben ons van begin (eerste gesprek) tot eind begeleid en gezorgd dat alles volgens onze wens werd verzorgd.
Henk de Vries


Cisca Florida

Heerlijk vintage feest geweest nav m'n Sarah verjaardag. Perfect georganiseerd! Fijn meegedacht en absoluut flexibel mbt de mogelijkheden. Dank je wel Danny & Chiara. ik kijk terug naar een enorm geslaagd feest ook namens de genodigden P.s DJ Ab is té leuk
Cisca Florida


Estrella Blairon

Onze vrouwendag georganiseerd in Ri-Jo. Wat een geweldige lokatie en wat een hart hebben ze voor ons als klant. Ik ben echt zo blij met hoe deze dag verlopen is, hoe Danny alles tot in de puntjes verzorgd heeft en wat een geweldige medewerking, meedenken en meehelpen er van hem is uitgegaan. Een toplocatie en een absolute aanrader voor iedereen die een mooie plek zoekt om een gaaf feest of andere activiteit te houden. Danny super bedankt je bent echt een kanjer! Namens alle lovely Lady's van Jong en Vrij Hellevoetsluis.
Estrella Blairon